ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro


concediu de odihna la lichidare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, am o dilema, am un salariat care are pentru anul 2013 nu a efectuat 30 zile de concediul de odihna, pentru anul 2014 pana in luna iunie a lucrat la noi si din luna august pana in prezent a fost detasata, in luna martie i se inceteaza contractul de munca , eu trebuie sa-i dau suma pentru CO / 2013 30 zile si CO lucrat 7 luni / 2014 18 zile . Este corect cum am procedat?
Va multumesc anticipat.
Abeaboeru Aurelia

Aurelia Abeaboeru
 User  Aurelia Abeaboeru
a intrebat la 24 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 25 Feb. 2015
Este corect pentru anul 2013, pentru 2014 are dreptul la tot concediul de odihna, daca acest drept nu fost acordat de angajatorul la care s-a dispus angajarea.
Art. 47. Codul muncii (protecţia salariatului detaşat)
(1) Drepturile cuvenite salariatului detaşat se acordă de angajatorul la care s-a dispus detaşarea.
(2) Pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care ?i sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.
(3) Angajatorul care detaşează are obligaţia de a lua toate măsurile necesare pentru ca angajatorul la care s-a dispus detaşarea să ?şi ?ndeplinească integral şi la timp toate obligaţiile faţă de salariatul detaşat.
(4) Dacă angajatorul la care s-a dispus detaşarea nu ?şi ?ndeplineşte integral şi la timp toate obligaţiile faţă de salariatul detaşat, acestea vor fi ?ndeplinite de angajatorul care a dispus detaşarea.
(5) ?n cazul ?n care există divergenţă ?ntre cei doi angajatori sau nici unul dintre ei nu ?şi ?ndeplineşte obligaţiile potrivit prevederilor alin. (1) şi (2), salariatul detaşat are dreptul de a reveni la locul său de muncă de la angajatorul care l-a detaşat, de a se ?ndrepta ?mpotriva oricăruia dintre cei doi angajatori şi de a cere executarea silită a obligaţiilor ne?ndeplinite.

Alte intrebari despre Concedii

Expertii nostri
Ioana Popa
adriana iancu violeta Georgescu Marius Ion Gratiela Petrescu Radu Anton Viviana Serni