ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediu ingrijire copil pana la doi ani


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns va rog, avem o salariata cu c.i.m.-ul suspendat pentru ingrijire copil pana la doi ani, incepand cu data de 01.07.2010, copilul fiind nascut in data de 01.05.2010, cand ar trebui sa inceapa serviciul? pe 01 mai sau pe 01 iulie? Si daca trebuia sa inceapa in mai si pana in prezent, ce se poate face? Va multumesc anticipat, Maria.

Adaugata in: Concedii
Maria Ion
 User  Maria Ion
a intrebat la 28 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Maria Ion
 User Maria Ion
a raspuns userului Ioana Popa la 29 Mai. 2012
Multumesc frumos pentru raspuns si totusi daca doreste sa inceapa activitatea, face o cerere si aceasta perioada cum o trecem in prezenta si in Revisal?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 28 Mai. 2012
Salariata ar trebui sa isi reia activitatea in ziua lucratoare imediat urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani, si nu cu doua luni mai tarziu. Salariata a intrat in concediu crestere copil la 1.07 pentru ca pana atunci a fost in concediu de maternitate pentru lauzie, intrand in concediu crestere copil imediat dupa.

Presupun din ce spuneti ca salariata nu s-a prezentat, pentru reluarea activitatii. Incercati sa luati legatura cu ea sa aflati motivul neprezentarii. Daca nu mai doreste continuarea activitatii puteti sa ii propuneti sa incetati raportul de munca, Daca nu accepta si nici nu se prezinta la locul de munca atunci recurgeti la cercetarea disciplinara pentru absente nemotivate si ulterior, daca semneaza pentru primirea convocarii nu se prezinta pentru cercetarea disciplinara la data stabilita, puteti dispune direct sanctiunea constand in desfacerea contractului de munca.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024