ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu risc maternal si ITM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

In 2 iulie am primit de la medicul specialist scrisoarea de recomandare pentru concediu risc maternal. In ziua urmatoare am mers cu ea la medicul de intreprindere. De toate m-am ocupat personal, angajatorul nu a vrut sa se "plimbe" el. In continuare am mers la firma care ne face protectia muncii, la angajator si la medicul de medicina muncii, cand am avut toate exemplarele semnate si stampilate de toti. Acesta, in 16 iulie, mi-a dat raportul de evaluare si informarea privind protectia maternitatii la locul de munca, semnate si stampilate de el, firma care face protectia muncii la angajator, angajator si de mine. Eu aveam concediu de boala pana in 29 iulie si medicul de medicina muncii mi-a spus ca, atunci cand acest concediu imi expira, pot automat sa merg la medicul de familie sa imi iau concediu de risc, ca totul este ok daca am aceste hartii. Un exemplar l-am dus si angajatorului, care m-a trimis cu inca doua exemplare la
ITM si DSP. Acum m-a sunat angajatorul ca a venit ITM-ul in control si ca le-a zis ca este ok, lasandu-le un exemplar si pentru mine.

Intrebare: din 30 iulie, medicul de familie mi-a dat concediu de risc maternal. Este ok, sau mai trebuia ca eu sa astept sa vina ITM-ul, DSP-ul? Medicina muncii a zis ca eu nu am treaba cu ei.
Va rog spuneti-mi daca sunt in regula.
Va multumesc!

Alina Alina
 User  Alina Alina
a intrebat la 02 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Alina Alina
 User Alina Alina
a raspuns userului Ioana Popa la 02 Aug. 2012
Am inteles, va multumesc!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Aug. 2012
Daca medicul de familie v-a dat concediul de risc maternal, atunci toate actele sunt in regula, altfel nu vi l-ar fi acordat. Medicul de medicina muncii doar lucreaza impreuna cu angajatorul la elaborarea raportului de risc maternal. Nu el va acorda concediul acesta.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024