ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediul de crestere a copilului


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ma intorc din CIC la in septembrie si am fost la serviciu sa imi fac reincadrarea. Cei de la personal m-au anuntat ca postul mi-a fost mutat in alt departamaent. Sunt cameraman intr-o televiziune care de curand a trecut printr-un proces de restructurare. Postul meu era la studiouri si acum am fost anuntat ca voi fi mutat la teren, la stiri. Nu am fost anuntat de aceasta mutare, care se pare ca a avut loc undeva prin mai. Este legala aceasta mutare si ce ar trebui sa fac sa imi recapat postul in departamentul meu? Mentionez ca departamentul din care am plecat nu s-a desfintat, ci doar a fost micsorat, ca numar de posturi.
Cu multumiri.

Adaugata in: Concedii Cic
Cristi Dobre
 User  Cristi Dobre
a intrebat la 29 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Aug. 2013
Cat timp va mentineti functia din contract, deci aceasta nu este afectata, iar atributiile inteleg ca sunt aceleasi, este legala aceasta miscare. Organigrama este o structura interna a ierarhiei pozitiilor si a departamentelor. Modificarea departamentelor se face la nivel intern. In CIM nu exista element sau clauza destinata departamentului ca atare postul poate fi mutat in alt departament. Important este ca functia si salariul sa nu fie afectate fara acordul dvs. Sunteti cameraman, inteleg ca asta faceti in continuare. Dar angajatorul poate decide unde anume e nevoie de dvs si daca este si pe teren, prin specificul activiatii, s-ar putea incadra la abatere disciplinara refuzul dvs. La fel si daca se emite un ordin de delegare.

Alte intrebari despre Concedii

Expertii nostri
Ioana Popa
alexei delimart G Stancu Marius Ion adriana iancu Radu Anton Gratiela Petrescu
TOP RASPUNSURI 2024