ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract colaborare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna
Daca am contract de colaborare cu 2 firme care imi spun ambele ca mi se retrage ceea ce este de plata la stat pot sa raman insarcinata? Am dreptul la indemnizatie? Mentionez ca in fiecare luna de pe urma la aceste contracte castig undeva pana la 150 lei. Anul trecut de una dintre firme mi sa eliberat o adeverinta in care scria ca impozitul sa retinut la ei si ca a fost virat de catre ei la bugetul de stat

Elena Angel
 User  Elena Angel
a intrebat la 18 Mar. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Elena Angel
 User Elena Angel
a raspuns userului Ioana Popa la 18 Mar. 2012
Impozitul se opreste integral la ei si se vireaza inspre bugetul statului. Va multumesc de raspuns. Chestia e ca difera de la luna la luna cate intr-o luna iau 200 lei iar in altele 60 lei dar in fiecare luna am un venit.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Mar. 2012
Trebuie sa verificati in primul rand daca ei retin si vireaza impozitul integral sau numai 10% asa cum ii obliga Codul Fiscal. In cazul in care ei retin doar 10%, diferenta intra in obligatia dumneavoastra sa o platiti. Daca aveti impozit restant, nu vi se acorda indemnizatia.

De asemenea, pentru a putea beneficia de acest drept, este necesar sa indepliniti conditiile stagiului minim de cotizare stabilit prin lege, de minim 12 luni pana la data nasterii copilului, timp in care sa fi realizat venituri profesionale impozabile sau sa va fi incadrat in una din categoriile asimilate stagiului de cotizare. Aceste categorii sunt prevazute in OUG 111/2010.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024