ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contributii - stimulente


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani si as dori sa stiu: daca incep serviciul mai devreme, mai primesc stimulentul de 500 ron pana face copilul 2 ani (acum are 1 an si 4 luni )? Ce acte imi trebuie si unde trebuie depuse?

O alta intrebare ar fi: dupa noua lege trebuie sa stea si taticul ultima luna cu copilul si mama sa inceapa serviciul? Copilul meu face 2 ani pe 9-01-2014; asta inseamna ca eu in decembrie 2013 trebuie sa merg la serviciu? Si daca nu mai am unde ce se intampla? Pierd banii pe ultima luna?

Va multumesc si astept raspunsul dvs.!

Adaugata in: Concedii
Ungureanu Iulia
 User  Ungureanu Iulia
a intrebat la 09 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Mai. 2013
Da, il primiti. Daca va reluati activitatea dupa implinirea varstei de un an de catre copil puteti solicita cei 500 de lei lunari, pe care ii veti primi pana la implinirea varstei de doi ani, pentru perioada ramasa. Lista documentelor necesare o regasiti pe site-ul Directiei de Asistenta Sociala a Sectorului 6 din Bucuresti, la Serviciul Alocatii si Indemnizatii. - http://www.protectiacopilului6.ro/directia-protectie-sociala_doc_29_serviciul-alocatii-si-indemnizatii_pg_0.htm

Referitor la cea de-a doua intrebare, daca nasterea ar fi avut loc dupa data de 1 martie 2012 atunci se aplica prevederea privind obligatia parintelui care nu a optat pentru CIC de a efectua minim o luna din durata celui solicitat. Nu este cazul la dvs.


Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024