ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Demisie si concediu medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Am depus cerere sa plec in data de 31.12.2013 cu pachet social (acordul partiilor), am semnat scrisoarea de acceptare dar nu am semnat lichidarea. Daca eu imi iau concediu medical incepand cu data de 17.12.2013 si il continui si dupa 31.12.2013 mi se mai plateste concediul medical efectuat si in 2014?
Va multumesc.

Adaugata in: Concedii Demisie
Elisabeta Sirbu
 User  Elisabeta Sirbu
a intrebat la 18 Dec. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Dec. 2013
Fisa de lichidare nu se semnaza in avans, ci in ultima zi de lucru inainte de data de incetarea a contractului de munca sau ulterior.

Daca va luati concediu medical el va decala data de incetarea a contractuli de munca pana dupa finalziarea medicalului, iar acesta va fi platiat conform legii, pana la incetarea contractului. Aceasta deoarece concediul medical este cauza de suspendare a contracului si odata cu acordarea lui se suspenda toate termenele ce tin de executarea, modificarea sau incetarea contractului.

Art. 49
(6) In cazul suspendarii contractului individual de munca se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

Acrdul partilor nu este acelasi lucru cu demisia, atentie la termeni iar prevederile legale si conditiile de incetare difera.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024