ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

In ce conditii se acorda suplimentul de insertie?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Au aparut modificari legislative in ultima vreme in ceea ce priveste acordarea suplimentului de insertie? In cazul in care tatal nu a ramas acea luna de zile in concediul crestere copil si mama sa reators la serviciu mai devreme decat perioada solicitata se pierde cumva dreptul la acel supliment de insertie? Alocatia copilului de pana la doi ani se modifica , sau e conditionata de ceva?

Adaugata in: Concedii
Aura Hutu
 User  Aura Hutu
a intrebat la 14 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Apr. 2013
Nu, nu au aparut modificari privind acordarea stimulentului de insertie si valoarea lui. Dreptul la stimulent nu se pierde, ceea ce se pierde este indemnizatia aferenta unei luni din durata concediului pentru care a optat mama. Trebuie sa aveti insa grija la aceasta prevedere: ea se aplica in cazul copiilor nascuti dupa 1 martie 2012 si numai daca ambii parinti indeplinesc conditiile de acordare a concediului crestere copil, avand indeplinita conditia celor 12 luni lucrate anterior nasterii copilului.

Alocatia de stat este un drept destinat copilului, ramane neschimbata si nu este conditionata de altceva decat varsta copilului si drepturile legale de a incasa acesti bani de catre parinti.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024