ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incetare suspendare pt revenire din CIC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am o salariata in CIC cu cererea initiala si decizia de suspendare in care se precizeaza "incepand cu 5.12.2011" (fara o data de sfarsit de suspendare), iar la acel moment, predecesoarea mea a trecut in REVISAL "data sfarsit suspendare 9.09.2012", exact cand face copilul 1 an. Acum, fata vrea sa se intoarca la 1.08.2012 (deci sfarsit de suspendare 31.07).
In Revisal, daca vreau sa fac "incetare suspendare", imi da voie sa modific doar data incetarii suspendarii, dar nu pot trece document justificativ, imi apare doar decizia initiala de suspendare fara posibilitatea de a modifica acest camp, sau fac in doi pasi:
1. "modificare suspendare", iar la detalii trec o noua decizie x, din data de 31.07 + cerererea salariatei din 25.07.2012
apoi
2. "incetare suspendare", iar la detalii imi raman aceleasi documente "decizie x + cerererea salariatei de reluare activitate cu 1.08.2012".
Multumesc!
 


Nana Oana
 User  Nana Oana
a intrebat la 30 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 30 Iul. 2012
Operati direct incetarea suspendarii iar la temei, daca vreti sa completati, treceti decizie + cerere reluare activitate, asa cum aveti deja. Reluarea activitatii oricum se face in baza cererii, chiar si dupa incetarea suspendarii conform cererii pentru acordarea CCC.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024