ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

indemnizatie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!ma numesc ramona si va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns!daca pe data de 16 iunie fac 1 an la locul de munca si nasterea lui bebe este pe data de 10 iunie...cu 6 zile mai devreme..ma mai incadrez pt indemnizatia de 2 ani?va multumesc si astept un raspuns

Adaugata in: Concedii
Ram Ramo
 User  Ram Ramo
a intrebat la 09 Iun. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Iun. 2014
Ar trebui sa puteti primi acest drept pentru ca in OUG 111/2010 este prevazut faptul ca se iau in considerare si fractiunile de luna din ultimul an, cu conditia ca acestea sa fie de minim jumatate din perioada lucratoare din luna, iar prin exceptie se iau in calcul si fractiuni mai mic, dar nu mai mult de 3. Obtineti o confirmare si de la Primarie sau DGASPC pentru ca neexistand o explicatie in normele de aplicare a Ordonantei pentru aceasta prevedere au existat interpretari diferite. Corect ar fi sa se tina cont de ea si sa primiti indemnizatie.

Art. 4 - OUG 111/2010
(1) ?n calculul celor 12 luni prevăzute la art. 2 alin. (1) se includ şi fracţiunile de lună ?n care s-au realizat venituri supuse impozitului, precum şi cele ?n care solicitanţii s-au aflat ?n situaţiile prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6), considerate lună ?ntreagă.
(2) Prin fracţiune de lună se ?nţelege efectuarea a cel puţin jumătate din zilele lucrătoare din acea lună ?n care persoana ?ndreptăţită a realizat venituri supuse impozitului ori s-a aflat ?n una sau mai multe dintre situaţiile prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6).
(3) Prin excepţie, se acceptă ca de cel mult 3 ori fracţiunea de lună să fie constituită dintr-un număr mai mic de zile lucrătoare dec?t cel prevăzut la alin. (2).




Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024