ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

informatii despre intrarea in concediu de odihna dupa concediu medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua . sunt angajat la o societate din data de 26 mai 2015 , din data de 20 iulie 2015 sunt in concediu medical pana pe data de 19 ianuarie 2016 (am fost la comisia de expertiza a capacitatii de munca) din data de 20 ianuarie 2016 am dorit sa intru in concediu de odihna pe anul 2015 . conducerea societatii nu mi-a aprobat cererea motivand ca am fost in concediu medical si nu mai am dreptul si la concediu de odihna pentru ca in perioada concediului medical contractul de munca este suspendat . as dori sa stiu daca am dreptul la concediu de odihna pe anul 2015 . va multumesc!

Constantin Daniel Ivan
 User  Constantin Daniel Ivan
a intrebat la 07 Dec. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 07 Dec. 2015
Perioada in care ati fost in concediu medical se considera perioada de activitate prestata si beneficiati de concediu de odihna.
Codul muncii
Art 145
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
(5) In situatia in care incapacitatea temporara de munca sau concediul de maternitate, concediul de risc maternal ori concediul pentru ingrijirea copilului bolnav a survenit in timpul efectuarii concediului de odihna anual, acesta se intrerupe, urmand ca salariatul sa efectueze restul zilelor de concediu dupa ce a incetat situatia de incapacitate temporara de munca, de maternitate, de risc maternal ori cea de ingrijire a copilului bolnav, iar cand nu este posibil urmeaza ca zilele neefectuate sa fie reprogramate.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024