ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Modificare perioada CCC de la 1 an la 2 ani


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Am intrat in CCC pe 02.08.2012 si am optat in dosarul depus pentru perioada de 1 an, dat fiind ca stimulentul de insertie se acorda doar daca alegeai 1 an. Tin sa precizez ca indemnizatia mea este la fel, chiar daca alegeam 1 an sau doi. Acum cu modificarile aduse la aceasta lege, am inteles ca pot beneficia de stimulent si persoanele care au optat pentru 2 ani, deci prin urmare nu mi se pare corect fata de noi acestea care am optat pentru 1 an din acest motiv. Pot sa-mi modific perioada de la 1 an la doi ani in aceste conditii? (nu au ce sa-mi recalculeze la indemnizatie, doar perioada sa o modifice).
Multumesc !

Adaugata in: Concedii
Loredana-elena Ciornei
 User  Loredana-elena Ciornei
a intrebat la 27 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 28 Nov. 2012
Stimulentul de insertie se acorda pentru ambele optiuni, insa in conditii diferite. Pentru concediul de pana la un an conditia este ca benefriciarul sa isi reia activitatea anterior implinirii varstei de un an de catre copil, iar in cazul concediului de pana la 2 ani stimulentul se acorda daca activitatea este reluata dupa implinirea varstei de 2 ani.

Dvs. daca va reluati activitatea anterior implinirii varstei de un an de catre copil veti beneficia de acest drept facand dovada veniturilor profesionale realizate in perioada ramasa pana la 2 ani.

Din pacate optiunea exprimata initial nu poate fi modificata pe parcursul acordarii drepturilor, legea este clara in aceasta privinta.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024