ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

nu imi este platit concediu medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna...din luna noiembrie 2013 sunt in concediu medical continuu din cauza sarcinii, iar din luna aprilie in concediu prenatal dar nici pana azi nu am primit niciun leu.
Angajatorul imi spune ca nu se merita ca eu sa fiu in concediu medical si ca ea trebuie sa plateasca dupa mine la stat. In afara de asta cand i-am spus in luna august ca sunt insarcinata mi-a schimbat contractul de la 800 lei cu 4 ore la 400 lei cu 4 ore.

In luna ianuarie m-a pus sa scriu pe o foaie ca mi-a dat banii pe lunile anterioare si sa semnez, iar eu am facut-o dupa amenintarile ei ca nu imi semneaza actele pt alocatia si indemnizatia copilului, deoarece ea nu este obligata sa imi semneze...Se poate sa fie adevarat!
Nici pana in ziua de azi nu am vazut niciun leu...Va rog sa ma ajutati daca se poate sa fac ceva ca sa mi se plateasca.
Multumesc anticipat

Botos Andreea
 User  Botos Andreea
a intrebat la 07 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2014
Ar trebui sa luati legatura cu Casa de Sanatate si sa solicitati un control si sa declansari actiune in instanta ca sa va recuperati drepturile neacordate. Va incurca putin acea hartie conform careia ati declarat ca ati primit banii pentru concediul medical, dar in acelasi timp se poate verifica daca vi s-a platit CAS obligatoriu pentru indemnizatia cuvenita plus impozitul pentru indemnizatia de incapacitate temporara de munca.

Referitor la modificarea salariului de incadrare si a normei de lucru, ea se poate face numai cu acordul salariatului prin semnarea unui act aditional, cu exceptia situatiilor in care modificarea este impusa prin act normativ. Daca ati semnat impreuna cu angajatorul act aditional la contract in care sa fie specificate aceste modificari, atunci asupra acestora nu prea aveti cum sa interveniti cu o contestatie al carei rezultat sa va fie favorabil dvs pentru ca se considera ca ati fost de acrod cu modificarea propusa.


Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024