ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Nu s-a platit concediul medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Am si eu o problema mai complicata. In august maica-mea si-a rupt mana la locul de munca. Ulterior a fost in concediu medical 2 luni de zile dupa care si-a cerut somaj de la sefa ei pt ca o durea foarte tare mana si avea nevoie de mult mai mult timp de odihna. Si-a bagat dosarul de somaj, i s-a aprobat si a tot asteptat sa i se vireze banii de pe concediu medical timp de 3 luni, afland dupa 3 luni ca fosta ei sefa nici macar nu a trimis concedile medicale de pe acele 2 luni la casa de asigurari. Am sunat pe fosta sefa. Aceasta nici macar nu a vrut sa stea de vorba cu ea, spunand ca ea nu ii da nici un ban si nu o mai intereseaza nimic.
Imi puteti spune va rog ce e de facut acuma dupa 3 luni si cum ar putea maica-mea sa isi recupereze banii de pe concediu medical?

Tibaca Andrei
 User  Tibaca Andrei
a intrebat la 14 Nov. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Nov. 2013
Puteti sesiza Casa de sanatate pentru ca nu este legal ce face angajatorul, odata ce i s-au prezentat certificatele medicale in termen. Totodata, ar trebui sesizat ITM, este foarte posibil ca angajatorul sa nu fi inregistrat aceasta problema medicala drept accident de munca asa cum ar fi trebuit.

E foarte probabil, cred eu, sa fie nevoie sa mergeti in instanta pentru recuperarea acestor bani, daca dupa efectuarea unor controlare nu se va remedia situatia.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024