ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pot primii banii pe concediu postnatal daca nu am dus concediul la timp?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna. Sunt cadru didactic titular, iar in 4 august 2014 am nascut, iar din 26 mai pana in 28 septembrie sunt in concediu pre/post natal. Pe luna septembrie nu am dus la timp concediul prenatal, iar secretara unitatii mi-a spus ca nu voi mai putea primii banii pe concediu pe aceasta luna, ba mai mult, ca incepand cu data de 1 septembrie 2014 mi s-a incheiat contractul de munca in programul Edusal. Va mai prezint un aspect pentru a incerca sa lamuresc mai bine situatia:
- dat fiind faptul ca am nascut pe data de 4 august2014, numarul obligatorii de zile postnatale (42 zile) nu este respectat.
- actele pe care a trebuit sa le depun la primarie pentru viitoarea indemnizatie de crestere copil au fost completate de d-na secretara, iar data de finalizare a concediului postnatal este 28 septembrie nicidecum 1 septembrie.
Intrebarea mea este, daca mai pot primii banii de concediu post natal pe luna septembrie daca nu am dus concediul la timp. Care este demersul pentru a obtine acesti bani, daca acestia vor mai putea a fi primiti? Si daca e posibil sa-mi fi incheiat contractul de munca cu data de 1 septembrie chiar daca nu s-a incheiat concediul postnatal.
Multumesc anticipat

Dana Neag
 User  Dana Neag
a intrebat la 14 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024