ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Pot ramane in concediu de crestere copil din somaj?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna mamici! Am si eu o intrebare sper sa nu deranjeze. Pot ramane in concediu de crestere copil din somaj daca am incetat activitatea pe 25 noiembrie 2015 si dosarul de somaj l.am depus p 5 ianuarie 2016? Mentionez ca atunci cand am depus dosarul de șomaj eram însărcinată în 2 luni! Cand am mers la prima viza m.am interesat daca pot ramane in concediu de crestere copil si mi s.a spun ca atunci cand fac 7 luni si 10 zile cu sarcina sa incep sa depun medicale pentru cele 126 de zile pentru a putea beneficia de indemnizatie. P 1 iunie am depus dosarul cu primul medical iar doamna de la ghiseu mi.a spus ca nu pot intra in concediu de crestere copil din cauza perioadei descoperita din noiembrie pana in ianuarie, dar nu era sigura asa ca m.a trimis la o colega d a dansei sa intreb. Zi si facut, am mers am intrebat.o pe colega doamnei ce se intampla in cazul in care am avut o peroada descoperita si mi.a spus ca ma incadrez in legea noua si ca se ia in calcul ultimele 12 luni din 24! Ceea ce nu am inteles prea bine. A.ti putea sa ma lamuriti? Multumesc!


Adaugata in: Concedii Ccc
Monica Stanciu
 User  Monica Stanciu
a intrebat la 10 Iun. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 12 Iun. 2016
Doamna de la somaj are dreptate.Trebuie sa veti 12 luni in care ati obtinut venituri impozabile in ultilmile 24 de luni anterior datei nasterii copilului. Pana la data de 01.07.2016, se iau in calcul doar ultilmile 12 luni anterior datei nasterii copilului.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024