ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

prelungire CCC in concediu fara plata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna seara. am si eu niste intrebari pt dvs.
am nascut pe 3 octombrie 2012, iar acum sunt in concediu crestere copil. am ales varianta cu 1 an de stat acasa. in ianuarie 2013 mi-am depus dosarul de concediu, deoarece pana atunci fusesem in concediu de maternitate. deci as avea concediu pana in ianuarie 2014. copilul meu implineste varsta de 1 an pe 3 octombrie 2013. eu as vrea sa-mi prelungesc concediul, adica sa intru inca un an in concediu fara plata. acum vreau sa stiu cand trebuie sa depun cererea de intrare in concediu fara plata? atunci cand copilul implineste varsta de 1 an( in octombrie 2013) sau in ianuarie 2014 cand se incheie acel an de concediu de crestere copil? si unde se depune cererea? la scoala la care lucrez sau in alta parte?
va multumesc anticipat!

Valeria Clescu
 User  Valeria Clescu
a intrebat la 21 Iun. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 24 Iun. 2013
Nu aveati dreptul la crestere copil de pana la un an pana in ianuarie 2014, chiar daca in ianuarie ati depus dosarul. Acest tip de concediu se acorda in functie de varsta copilului si nu de data solicitarii. Astfel, conform OUG 111/2010, concediul dvs inceteaza de drept in data de 4 octombrie 2013, in ziua imediat urmatoare celei in care copilul implineste un an. Cererea pentru concediu fara plata o puteti depune si anterior finalizarii celui actual, cu data de 4 octombrie, iar el va incepe imediat dupa finalizarea primului. Vi se va suspenda in continuare contractul pentru acelasi temei. Cerera se depune la angajator, nu in alta parte. El este cel care acorda concediul in cazul salariatilor.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024