ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

refuz plata concediu medical


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am beneficiat de concediul medical dupa cum urmeaza: "initial" de la medicul de familie 7 zile, apoi am fost trimisa la specialist in ultima zi de concediu medical. Aici mi s-a schimbat codul de boala si mi s-a eliberat un nou certificat medical emis in data de 19.06 dar incepand din 20.06 (19.06 era ultima zi de medical din cel dat de medicul de familie). Firma mi-a refuzat la plata acest concediu conform art. 88 lit. e, norme de aplicare OUG 158 (asa scrie pe certificat - situatie neconforma cu realitatea dupa cum se observa direct) insa, in adresa cu care mi se refuza imi specifica art. 17, alin. 2, acelasi act normativ (nu este emis in aceeasi zi cu inceperea lui). Ce pot face in acest caz? Cum se poate repara greseala medicului (daca este intr-adevar este greseala, pana la urma, nu eu trebuia sa cunosc legislatia). Cum trebuie sa procedez de aici inainte pentru a beneficia de plata concediului medical, si cum figurez eu la locul de munca in aceasta situatie? Va multumesc anticipat!

Adaugata in: Concedii
Tea Tea
 User  Tea Tea
a intrebat la 12 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 13 Iul. 2012
Se face corectura pe certificatul medical de medicul care l-a emis. Se pune stampila pe semnatura si asa se rezolva situatia.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024