ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

reintoarcele la alt loc de munca din CIC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Din 1 ianuarie 2012 va trebui sa incep Rezidentiatul la un spitalmentionez ca este platit si se face cu contract de munca, deci va fi un nou job.Eu sunt in CIC pana in martie si nu vreau sa mai trec prin vechiul loc de munca.
Cum procedez?Fac cerere de incetare a suspendarii contractului de munca la vechiul job si apoi alta cerere pt incetarea activitatii cu data de 1 ianuarie?Intre cele 2 cereri las timp sau le pot face in aceeasi zi.Le spun dinainte ca am de gand sa plec sau ii pun in fata faptului implinit? Tb preaviz de 2 saptamani sau pot sa-mi iau concediu medical?
Cum procedez mai departe cu noul job si cu incetarea CIC?
Multumesc anticipat!

Adaugata in: Concedii
Corina Georgiana Avrigeanu
 User  Corina Georgiana Avrigeanu
a intrebat la 06 Dec. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Corina Georgiana Avrigeanu la 06 Dec. 2011
Cu multa placere! CIM actual nu poate fi intrerupt prin demisie fara intreruperea concediului de crestere copil, dat fiind faptul ca actualul contract este suspendat in baza cererii dvs pentru acordarea acestui concediu. Astfel ca va trebui operata incetarea suspendarii si apoi incetarea CIM.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Corina Georgiana Avrigeanu
 User Corina Georgiana Avrigeanu
a raspuns userului Ioana Popa la 06 Dec. 2011

Intelesesem de la o colega ca de la noul loc de munca primesc o decizie cu care suspend CIC.Din ce mi-ati scris CIC tb suspendat inainte de a-mi da demisia la locul actual si asa mi se pare logic.Multumesc mult pt raspuns!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 06 Dec. 2011
Inainte de a inceta raportul de munca cu angajatorul actual, trebuie incetata perioada de suspendare a contractului pentru CIC. Ulterior incetarii acestei perioade va puteti inainta demisia. Preavizul este cel prevazut in CIM, in cazul dvs banuiesc ca de 15 zile calendaristice, si nu cel nou de 20 de zile lucratoare. Daca angajatorul accepta sa incetati cu acordul partilor atunci nu va fi nevoie parcurgerea preavizului. In situatia in care insa angajatorul va solicita sa respectati perioada de preaviz, va trebui sa respectati prevederile contractuale. Daca intrati in concediu medical ulterior inaintarii demisiei, respectiv in perioada de preaviz, acesta din urma se va suspenda, urmand a fi reluat dupa revenirea din concediu medical pentru efectuarea numarului de zile din preaviz in care ati fost in concediu medical.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024