ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Reluare contract munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua

In decembrie trebuie sa ma reintorc la munca din CIC; copilul implineste 2 ani pe data de 22 dec., este sambata, zi libera la firma. In cererea de reluarea a contractului ce data voi trece atunci? 21 sau 22 dec. ? Iar daca sunt insarcinata in 2 luni angajatorul ma poate concedia la revenirea din CIC? (am intrat in CIC pe 11.04.2011, pana atunci am avut conc. de lauzie si postnatal)
Multumesc. Astept raspuns.

Ana B
 User  Ana B
a intrebat la 06 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 06 Nov. 2012
Pe cererea de reluare a activatii treceti data de 23 decembrie, pe data de 22 cand este ziua copilului dvs sunteti in continuare in concediu si primiti indemnizatie, concediul incetand in ziua urmatoare datei nasterii copilului, deci pe 23 decembrie in cazul de fata. Suspendarea va inceta astfel in data de 23 dec. iar dvs veti merge la lucru pe data de 24 decembrie, luni.

Daca nasterea copilului ar fi avut loc dupa data de 1.01.2011, atunci angajatorul nu v-ar fi putut concedia timp de 6 luni de la data revenirii in unitate, cu exceptia situatiilor de reorganizarea judiciara sau falimentul in condifiile legii. Judecand insa dupa data la care copilul va implini 2 ani, nasterea a avut loc in 2010, ceea ce inseamna ca aceasta interdictie nu se aplcia, dvs intrand in concediu sub incidenat OUG 148/2005 si nu a OUG 111/2010.

Alte intrebari despre Concedii

Expertii nostri
Ioana Popa
adriana iancu Radu Anton Gratiela Petrescu Viviana Serni George Andreescu G Stancu
TOP RASPUNSURI 2024