ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Se poate face recalcularea salariului dupa intoarcerea din ccc?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti daca legislatia actuala ofera posibilitatea mamicilor care revin la serviviu dupa concediul de crestere copil-2 ani sass ceara recalcularea salariului conform actualizarilor salariale, vechimii si treptei profesionale corespunzatoare.Mentionex ca lucrez in sistemul bugetar si exista diferente mari intre angajati cu aceeasi vechime si aceeasi treapta profesionala. In baza carei legi se poate cere recalcularea salariala? Va multumesc anticipat!

Lumi Bresug
 User  Lumi Bresug
a intrebat la 12 Feb. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 12 Feb. 2016
Pe perioada concediului de de creste a copilului contractul individual de munca este suspendat. Plata indemnizatiei o face Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala. Modificarea elementelor contractului individual de munca poate fi facuta numai in timpul executarii contractului individual de munca.
Ca atare, in perioada in care contractual este suspendat, salariul de baza nu poate fi modificat. De aceea, salariul de baza va fi modificat la incetarea cauzei care a determinat suspendarea contractului individual de munca. Se va incheia act aditional la CIM cu toate modificarile care au avut loc in perioada in care ati sost in concediu crestere copil.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024