ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Terminarea anului scolar


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt invatatore titulara intr-o comuna. Anul acesta am fost la o scoala unde invatatoarea a fost in concediu de crestere a copilului 2 ani. Pe 28 mai vrea sa vina la post la clasa mea. Deoarece mai sunt doar 4 saptamani i s-a propus un concediu medical sau sa mearga la alte scoli unde sunt 3 posturi libere. Inspectorul general, parintii elevilor, colegii mei, toti ma sustin doar directorul nu. Mentionez ca colega mea a fost 10 ai in Grecia iar postul a fost tinut iar dumneaei face naveta 16 km. Iar eu sunt localnica. Am fost 6 ani la aceasta scoala, 2 ani la alta scoala am venit inapoi din "dorinta inspectoratului" dar nu si a directorului (cuvintele apartin directorului). Ce pot face sa pot sa inchei anul scolar cu aceasta clasa?

Adaugata in: Concedii Studiu de caz
Cristina-violeta Cimpoies
 User  Cristina-violeta Cimpoies
a intrebat la 24 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Mai. 2012
Salariata in cauza are dreptul sa revina la locul de munca dupa terminarea concediul de crestere copil sau mai devreme daca alege aceasta varianta. Nu i se poate impune efectuarea unui concediu medical daca ea nu doreste acest lucru si nici nu poate fi concediata pe motivul revenirii inainte de vacanta. Daca are concediu ramas neefectuat anterior intrarii in concediu crestere copil ii puteti propune varianta efectuarii concediului de odihna. Daca insa ea este titularul postului pe care il ocupati acum, din punct de vedere legal are prioritate, dvs neuptand ocupa permanent un post pentru care inlocuiti titularul.

Alte intrebari despre Concedii

Expertii nostri
violeta Georgescu
Radu Anton adriana iancu Ioana Popa Marius Ion G Stancu alexei delimart
TOP RASPUNSURI 2024