ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Practica desfasurata de salariat la propriul angajator


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Avem un angajat pe functia de tehnician care face in acest moment o facultate tehnica pentru a deveni inginer. Avand in vedere faptul ca are posibilitatea de a face practica in cadrul societatii noastre, doreste sa incheie o conventie cadru in baza careia sa faca aceasta practica.
Conventia cadru prevede faptul ca : Stagiul de pregătire practică nu se efectuează în cadrul unui contract de muncă, insa la alt alineat se prevede: Practicantul nu poate pretinde un salariu din partea partenerului de practică, cu excepţia situaţiei în care practicantul are statut de angajat.
Daca acesta efectueaza acest stagiu dupa orele de program, este societatea obligata sa ii plateasca aceste ore? Poate practicantul/salariat pretinde plata acestor ore avand ca temei contractul de munca avut cu unitatea noastra? Ori acesta poate pretinde salariu doar daca ar fi fost angajat pe perioada determinata in acest scop, potrivit legii 258/2007?

Adaugata in: Drepturi salariale
Mariana Monica Bia
 User  Mariana Monica Bia
a intrebat la 08 Mai. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024