ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Detasare - Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Daca un salariat este detasat la o alta unitate ART. 45 Codul Muncii, eu stiu ca nu trebuie angajatorul la care este detasat sa-i faca contract de munca sau sa il inregistreze in REVISAL, salariatul urmand sa functioneze la angajatorul unde a fost detasat in baza deciziei de detasare emisa de angajatorul de unde a fost detasat.
Precizez ca salariatul se detaseaza de la de la un Grup de actiune locala la un liceu teoretic pentru 2 luni.
Ce nu inteleg este cum apare in REVISAL salariul pe cele 2 luni de detasare cine in introduce? (angajatorul de unde se detaseaza il trece detasat cu decizia respectiva si unitatea unde a fost detasat si angajatorul unde s-a detasat nu ii trece nimic in REVISAL si atunci de unde se vede din Raportul pe salariat salariul avut pe aceste luni ? )
Va rog sa ma lamuriti.
Eu am profesori detasati de la liceul nostru la alte scoli sau licee si i-am trecut decizia de la ISJ de detasare unitatea unde s-a detasat si CIF -ul unitatii respective cum cere Revisalul.

Adaugata in: Codul Muncii
Ioana Mihai
 User  Ioana Mihai
a intrebat la 09 Nov. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Nov. 2012
Asa este, angajatorul la care va fi detasat salariatul nu intocmeste un CIM nou, pentru ca atunci vorbim de cumul de functii si nu de detasare.

Perioade de detasare o opereaza in Revisal angajatorul care o dispune, in baza deciziei, insa operarea si transmiterea catre ITM se face anterior inceperii perioadei de detasare, si nu ulterior ca in cazul altor situatii de suspendare. Salariatul va aparea in Revisal ca fiind detasat, fiind introduse detaliile referitoare la angajatorul unde isi va desfasura activitatea (numele, orasul, tara, CUI). In Raportul per salariat, daca operati corect detasarea, va fi evidentiata si aceasta perioada. De asemenea, la incetarea raportului de munca se va trece in Adeverinta de vechime ca mutatie intervenita pe durata derularii raportului de munca.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024