ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incetarea contractului de munca dupa 2 ani de crestere copil


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


La sfarsitul lunii trebuia sa ma reintorc la locul de munca - manager intr-o agentie bancara implinindu-se cei 2 ani pentru cresterea copilului. Am incercat sa ma reintorc chiar cu 6 luni mai devreme de la implinirea celor 2 ani si cei de la resurse umane mi-au spus ca e obligatoriu sa contactez directorul de grup (superiorul meu), care mi-a sugerat ca exista cineva care imi tine locul si de care e si multumit si poate ca cel mai bine ar fi sa caut altceva de lucru in timpul care mi-a ramas si ma va contacta pentru a stabili cum procedam. Am propus sa ma transfere la o alta agentie care nu e musai sa faca parte din grupul lui si mi-a zis ca au facut restructurari, centrala s-a mutat din Bucuresti..etc. si nu exista decat posturi cu functii mai mici, de casier si care nu crede ca m-ar avantaja. La inceputul lunii m-a sunat si mi-a spus ca cel mai bun lucru ce a obtinut pentru mine sunt 2 salarii si incheierea relatiilor la buna intelegere. Va rog sa-mi spuneti daca este corect sa accept aceasta situatie si ce atitudine sa adopt, va rog sa-mi oferiti sfaturile necesare pentru a le urma la urmatoarea intalnire cu resursele umane daca se poate.





Adaugata in: Concediere
Florina Irod
 User  Florina Irod
a intrebat la 13 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Aug. 2012
Daca angajatorul nu a trecut prin procedura de reorganizare judiciara, atunci procedura din punctul meu de vedere este una abuziva, chiar discriminatorie. Angajatorul are dreptul sa va inlocuiasca cu un alt salariat pe perioada in care sunteti in crestere copiul, insa acesta poate fi incadrat numai pe perioada determinata, contractul sau urmand sa inceteze odata cu revenirea dvs la locul de munca. Faceti o sesizare catre ITM, cat mai curand, mai ales ca angajatorul v-a refuzat si revenirea la lucru in baza cererii dvs cu 6 luni in urma, ceea ce nu este legal.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024