ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

sume necuvenite


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Cum poti ca salariat ce figurezi ca ai primit sume necuvenite sa te aperi si in fata cui sa iti aperi drepturile tale salariale primite si calculate la timpul respectiv in baza unor prevederi legislative in vigoare la data platii lor?

Adaugata in: Codul Muncii
Luigi Dumitrescu
 User  Luigi Dumitrescu
a intrebat la 07 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
- -
 User - -
a raspuns userului Luigi Dumitrescu la 14 Nov. 2011
Nu ai fost obligat sa primesti acele sume care nu aveau ce cauta in afara salariului de care beneficiezi. Cel mai bine ar fi sa le imputa domnului primar Klaus Johannis care e plin de bani si are de unde plati.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Luigi Dumitrescu
 User Luigi Dumitrescu
a raspuns la intrebare la 07 Nov. 2011
a fost primit o hartie de genul:
Prin decizia nr. 40/10.08.2011 emisa de directorul Camerei de Conturi Sibiu, s-a dispus in sarcina conducerii entit????ii verificate -Municipiul Sibiu, obliga??ia de stabilire a ??ntinderii prejudiciului cauzat prin plata drepturilor de natura salariala acordate in anul 2010 in baza contractului coectiv de munca, inregistrarea si dispunerea masurilor pentru recuperarea acestuia in condi??iile prvederilor legale, decizie devenita executorie ca urmare a respingerii contesta??iei formulate de Municipiul Sibiu prin ??ncheierea nr. 375 /26.10.2011 a Comisiei de Solu??ionare a contesta??iilor din cadrul Cur??ii de Conturi a Rom??niei.
Conform prevederilor art. 256 alin. 1 din Legea nr. 53/2003 rep. :" Salariatul care a incasat de la angajator o suma nedatorata este obligat sa o restituie ???.
In vederea aducerii la indeplinirie a masurilor dispune de Camera de Conturi Sibiu prin decizia mai sus men??ionata, executorie si pentru recuperarea prejudiciului, va solicitam sa proceda??i la restituirea sumei incasate cu titlu de drepturi speciale in baza contractului colectiv de munca in anul 2010 in cuantum de ..... prin depunerea acestei sume la caseria institu??iei in termen de o zi de la primirea prezentei. ??n caz contrar, in vederea recuper??rii prejudiciului urmeaz?? s?? ne adresam instan??elor de judecata competente.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024