ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

buna seara!


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va cer sfatul pentru ca ma aflu intr o situatie incerta.
sunt angajata cu contract pe perioada det de 6 luni , intre timp s - a inchis punctul de lucru asa zisul pct de lucru pt ca nu exista " cu conditia sa merg in alta parte drept pentru care am refuzat sa ma mai prezint la munca timp de 3 zile moitv pt care mi -am luat 3 zile de concediu de odhina. Am decis sa merg sa discut in ce conditii voi mai lucra . Eu am ales concediu fara plata asta pana cand se va clarifica situatia unui alt pct de lucru . Insa la intocmirea cererii de concediu mi s-a spus sa mentionez " concediu fara plata cu suspendarea CIM" . Intrebarea mea este daca exprimarea cererii de concediu fara plata trebuia sa fie asa? De ce cu suspendarea CIM? Nu cunosc legislatia si codul muncii insa mi se pare dubios. Va rog sa ma lamuriti. Sunt multe lucruri care nu sunt tocmai in regula si de care ma tem.

Adaugata in: Concediere
Manole Roxana
 User  Manole Roxana
a intrebat la 19 Dec. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 19 Dec. 2011
Concediu fara plata presupune suspendarea CIM conform Codului Muncii. In baza unei cereri de concediu fara plata contractul de munca se suspenda, impreuna cu drepturile salariale aferente.

Art. 54
Contractul individual de munca poate fi suspendat, prin acordul partilor, in cazul concediilor fara plata pentru studii sau pentru interese personale.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024