ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cand se poate desface contractul de munca in functie de data comunicarii decizie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am primit in data de 12 decembrie decizia de eliberare din functie datata 7 decembrie, in care mi se comunica ca intru in preaviz 30 de zile incepand cu "data prezentei". In acest interval aveam dreptul sa optez pt un post vacant din cele puse la dispozitie de angajator. Am primit decizia, respectiv preavizul la sfarsitul zilei de 12 decembrie. In 8 ianuarie, de asemenea la sfarsitul zilei, am fost chemat de urgenta sa semnez ca sunt de acord sa trec pe un anumit post (nu am avut de ales desi dupa informatiile mele mai erau si alte posturi vacante), fiind avertizat ca daca nu semnez imediat incepand cu a doua zi mi se desface contractul de munca. Dupa calculele mele aveam dreptul la preaviz intre 13 decembrie si 11 ianuarie, ceea ce ar insemna ca mai aveam 3 zile de preaviz timp in care sa gasesc si o alta varianta mai potrivita pregatirii si experientei mele. Cum este corect?

Adrian Catrina
 User  Adrian Catrina
a intrebat la 12 Aug. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Aug. 2014
Este cam tarziu sa va mai puteti problema acelei modificari si chiar a incetarii CIM. Angajatorul intr-adevar va putea propune mai multe posturi vacante, daca ele existau si considera ca va sunt potrivite. Iar in 3 zile de la propunere puteati accepta sau refuza oferta. Daca o refuzati preavizul incepea sa curga conform notificarii.

Cat timp ati semnat acea modificare de post, este cam greu sa faceti dovada unei impuneri din partea angajatorului, semnatura reflecat acordul dvs asupra modificarii propuse.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024