ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care sunt conditiile de acordare indemnizatie de somaj ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Care sunt conditiile de acordare a imdenizatie de somaj daca l-am intrerup dupa 2 luni de acordare si am lucrat 01.12 2013- 03.06.2014.Mentionez ca m-am angajat cu data de 28.08.2014 pe perioada determinata ,probe 90 de zile.Am luat timp de 6 luni 30 % ajutor de somaj. In caz de concediere in perioada de proba as mai putea beneficia de ajutor in caz ca nu o sa mi se faca contrac pe nedeterminata.

Va multumesc .

Ioana Vadan
 User  Ioana Vadan
a intrebat la 28 Aug. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Aug. 2014
Numai daca realizati un nou stagiu de cotizare de minim 12 luni puteti intra intr-o noua perioada de somaj, altfel nu aveti cum. Dat fiind faptul ca ati beneficiat de 30% din somaj inseamna ca plata ei a incetat, desi nu ar fi trebuit sa se intample asa cat timp v-ati angajat pe o perioada mai mica de 12 luni, caz in care indemnizatia se suspenda si poate fi reluata dupa incetarea CIM la cerere.

Perioada de proba insa intra in durata CIM, nu este contract separat. Deci daca aveti deja perioada de proba de 90 de zile inseamna ca aveti contract pe perioada nedeterminata, uitati-va atent la ce ati semnat. Nu poate fi contract pe peiroada determinta cu o durata de proba atat de mare, nu ar fi legal.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024