ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediere


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


A-ti avut amabilitatea de a-mi raspunde foarte repede la intrebarile mele.
M-ati intrebat daca, in decizia de desfacere a contractului de munca,sunt trecute si alte articole de lege. Nu singurul articol din Codul Muncii la care se face referire este Art.58 Alin.1

Am fost azi la sediul firmei pentru a solicita o adeverinta pentru somaj si mi s-a spus ca nu beneficiez de somaj, ca decizia nu mai poate fi modificata deoarece a fost depusa la ITM.

In aceasta situatie cum considerati ca este mai bine sa procedez, sa merg la ITM sau la Tribunalul Municipiului Bucuresti Sectia Litigii de Munca?Cred ca, sa discut din nou cu ei, ar fi inutil.

Va multumesc din nou pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns

Adaugata in: Concediere
Valeriu Dan Hlavasca
 User  Valeriu Dan Hlavasca
a intrebat la 21 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Mar. 2013
Nu e in regula ce au facut. Decizia trebuie contestata in instanta in termenul prevazut in cuprinsul ei si la Tribunalul numit tot in ea, de care apartineti in functie de domiciliul dvs. Daca nu apar nici aceste elemente in decizie atunci angajatorul are toate sansele sa piarda in fata instantei, pentru ca decizia va fi declarata nula daca nu cuprinde elementele obligatorii legal. Mergeti si la ITM pentru o sesizare in privinta eliberarii documentelor de care aveti nevoie. Cat timp aveti stagiul minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 si concedierea este pe motiv neimputabil dvs atunci aveti dreptul la somaj. Trebuie vazut insa si ce au declarat ei in Revisal pentru ca este posibil sa fi declarat alt articol, si sigur asa au facut, mai ales ca nu apare in decizie niciun temei de incetare. Instanta va va da oricum dreptate. Mult succes va doresc!

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024