ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediere colectiva. Inmanarea preavizelor se realizeaza prin intermediul executorului judecatoresc deoarece salariatii nu semneaza preavizele care contin disponibilizarea acestora


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va rog sa comunicati pasii de efectuat pentru comunicarea preavizelor de concediere deoarece salariatii refuza sa semneze iar angajatorul a solicitat un executor judecatoresc pentru comunicarea preavizelor.
Acest executor a lasat in cutia postala atat comunicarea cat si preavizul fara sa existe alta dovada de comunicare si / sau semnare.
Va rog sa-mi comunicati daca executorul a procedat corect si poate sa comunice angajatorului ca s-a efectuat comunicarea deoarece nu cunosc procedura intr-o astfel de situatie si am un singur raspuns concret de la un jurist astfel:
Raspuns de la ITM Cluj
,,Daca executorul judecatoresc face comunicarea Deciziilor, acesta poate afisa la usa imobilului in prezenta martorilor acele inscrisuri. Se intocmeste un PV de afisare.

cons jur Mircea Ganga, ITM Cluj''

Starea faptelor la zi:
Personalul nu a semnat nici un document iar punerea in practica a dovezii comunicarii preavizului de catre executorul judecatoresc nu a fost efectuata cu martori si sau cu afisare la usa imobilului ci pur si simplu lasata in cutia postala.
In aceasta situatie daca salariatii nu recunosc ca au primit aceasta comunicare si nici nu exista semnatura lor nici executorul nu poate demonstra ca a comunicat preavizul salariatilor.

Va rog sa comunicati d-vstra raspunsul juridic deoarece am pus aceste intrebari si la executori si la avocati dar nici executorii si nici avocatii nu raspund concret la acest lucru chiar daca am solicitat in mod succesiv raspunsul.


Adaugata in: Concediere
Daniel Armenean
 User  Daniel Armenean
a intrebat la 06 Sep. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Daniel Armenean
 User Daniel Armenean
a raspuns userului Ioana Popa la 19 Sep. 2012
Multumesc Ioana pentru raspuns.
Executorul Judecatoresc care a pus in practica aceste comunicari sper sa aibe probleme profesionale cel putin (de sanctionare pe linie profesionala).
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Sep. 2012
Ar fi trebuit sa existe o semnatura a salariatului pentru primirea lui. Altfel, la fel ca in cazul citatiei, nu aveti dovada ca salariatilor li s-a comunicat continutul deciziilor de concediere.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024