ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediere dupa CIC


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Pe data de 31.05.2013 trebuie sa ma intorc la servici. Am fost in data de 15.05, mi-am depus cerere de reintoarcere la biroul resurse umane, mi s-a dat fisa medicala sa o completez. Azi cand am sunat sa vad daca mi s-a aprobat cererea, mi s-a spus ca inca nu a intrat la semnat. Nu mi s-a comunicat ca postul meu ar fi desfiintat. Exista posibilitatea sa nu mi se aprobe cererea? Firma nu se afla in nici una din cele 2 cazuri, exceptii ale legii, in reorganizare judiciara sau faliment. Daca mi se aproba, exista posibilitatea concedierii in timpul imediat urmator?

Adaugata in: Concediere
Adriana Zaman
 User  Adriana Zaman
a intrebat la 29 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Mai. 2013
Daca nu ati primiti inca u raspuns nu inseamna neaparat ca nu vi se aproba cererea. Incercati sa luati din nou legatura cu ei si sa vedeti ce se intampla. Oricum, in ziua in care ar trebui sa reluati activiatea mergeti la lucru ca sa nu fiti pontata nemotivat.

Legal, daca nu apare niciuna din situatiile de exceptie stabilite de lege (faliment sau reorganizare judiciara), angajatorul nu poate dispune concedierea dvs. timp de 6 luni de la revenirea definitiva in unitate, daca nu ati beneficiat deja de aceasta masura de protectie. Dupa cele 6 luni paote fi dispusa incetarea contractului de munca pe oricare din motivele legale.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024