ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

concediere in perioada in care beneficiez de stimulent de insertie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


In data de 01.11.2013 am inceput lucrul dupa concediu de crestere copil in varsta de pana la 1 an. Tot de la acea data mi s-a aprobat plata stimulentului de insertie pana la varsta de 2 ani a copilului care va fi in 02.11.2014. Azi 22.05.2014 am primit prin posta o instiintare precum ca incepand cu data de 20.05.2014 mi se desfiinteaza postul datorita dificultatilor economice si mi se acorda un preaviz de 45 de zile (postul meu este de direcor economic) Conform OUG 111/2010 am inteles ca este interzis angajatorului sa desfaca contractul de munca peroanelor aflate in plata stimulentului de insertie, cum este si cazul meu. Ce pot face in acest caz? Trebuie sa informez in scris angajatorul ca sunt in perioada de plata a stimulentului de insertie?

Adaugata in: Concediere
Oana Balaceanu
 User  Oana Balaceanu
a intrebat la 22 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Mai. 2014
Angajatorul poate dispune concedierea pe parcursul perioadei in care se acorda stimulent de insertie daca este declarat in faliment sau in reorganizare judiciara, decizie luata de catre instanta de judecata in urma solicitarii depuse de salariat.

Puteti informa angajatorul ca sunteti in plata, da, chiar ar fi bine sa o faceti ca el sa intre sub incidenta acestor prevederi. Insa daca totusi este in faliment sau reorganizare judiciara atunci nu prea aveti ce sa faceti, masura duspusa de el fiind legala.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024