ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Desfacere CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am un caz mai special la societatea la care lucrez...Un angajat in functia de inginer amecist, lucreaza in ture 12 cu 24, 12 cu 48, intr-o seara a taiat cablu la camera de supraveghere pe motiv ca este urmarit de NASA si vine si-l omoara. Salariatul care era intr-o stare de irascibilitate, i s-a cerut nota explicativa, a facut si o testare psihologica. In nota explicativa data a avut aceleasi explicatii, iar psiholoaga firmei solicita test psihiatric fara sa dea un diagnostic clar. Dupa testarea psihologica, datorita faptului ca societatea prezinta risc de incendiu si explozii, i s-a dat concediu de odihna. A efectuat concediul de odihna si acum nu s-a mai prezentat la munca. Ce pot face in aceasta situatie? As vrea sa-i desfac CIM intrucat nu il pot tine sa lucreze in continuare deoarece prezinta pentru ceilalti un risc. Mentionez ca nici vreun certificat medical sau un diagnostic clar nu am...desi doctora a zis ca are schizofrenie, nu poate sa dea un diagnostic fara o testare la psihiatrie. Eu nu il pot obliga sa se duca la psihiatru. Chiar nu stiu cum sa procedez!

Adaugata in: Concediere
Alexandra Diana Lazar
 User  Alexandra Diana Lazar
a intrebat la 11 Sep. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 11 Sep. 2012
Incercati sa evaluati starea de sanatate prin medicul de medicina muncii, caz in care intre timp nu s-a prezentat la medic. Verificati ce v-a scris medicul de medicina muncii la ultima evaluare medicala. Incercati sa luati legatura cu familia in scopul unui ajutor din partea ei, sa-l interneze, sa-l duca la doctor. E clar ca in aceste conditii nu mai poate presta munca si trebuie ajutat .

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024