ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

incetare CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
Sotul meu in luna a 7a si-a depus cerere pentru desfacerea contractului de munca cu acordul ambelor parti. In luna a 8-a i se inmaneaza foia de lichidare pentru a merge pe la diferite servicii ale societatii pentru a fi vizata de anumite pesoane in total 15 semnaturi de strans. Pe aceasta foaie de lichidare este mentionat la motivul desfacerii CIM art 81 / 7. Suntem in luna septembrie si nu areusit sa stranga toate semnaturile (sunt in concediu de odihna, este plecat in delegatie etc. ) Tin sa precizez ca nu a primit nici decizia de desfacere a CIM . Cum figureaza el in aceasta perioada? Se poate angaja in alta parte? Care este termenul legal de la depunerea cererii si pana la desfacerea CIM .

Adaugata in: Concediere Incetare cim
Mihaela Vizante
 User  Mihaela Vizante
a intrebat la 08 Sep. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ioana Popa la 10 Sep. 2013
Cat despre fisa de lichidare si completarea ei nu prea am ce sfat sa va dau. Cat timp persoanele in cauza nu sunt la locul de munca si nu va pot complea documentul, nu prea au ce sa faca inspectorii ITM in aceasta directie.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Sep. 2013
Se poate angaja in alta parte chiar daca nu a primit inca decizia de desfacere a CIM. Iar daca angajatorul a renuntat la preaviz partial sau total inseamna ca incetarea a avut loc mai devreme. Poate solicita in scris angajatorului decizia de incetare si adeverinta de vechime, iar daca nu le primeste nici asa pasul urmator ar fi sesizarea inspectorilor ITM pentru ca angajatorul incalca legea neacordandu-i aceste documente solicitate.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024