ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Nu pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Am un copil de 4 luni jumatate..sunt angajata in prezent la o firma..pana in 14 ianuarie am fost in concediu postnatal cel de 126 de zile..dar nu pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului pt ca pana la data nasterii copilului am avut lucrate 9 luni. intrebarea mea este daca voi pleca de la aceasta firma si voi incepe activitatea luna urmatoare in cadrul altei societati voi beneficia stimulul de insertie de 500 de lei sau de 100 lei deoarece copilul are doar cateva luni?
specific inca o data ca nu sunt in crestere copil deoarece acum am 1 an si o luna de cand sunt angajata dar la momnentul nasterii am avut doar 9 luni anterioare lucrate.
multumesc.
o zi buna

Bianca Jurj
 User  Bianca Jurj
a intrebat la 01 Feb. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Feb. 2012
Stimulentul de insertie se acorda persoanelor care, la momentul nasterii, copilului indeplinesc conditiile de acrodare a concediului crestere copiul cu plata indemnizatiei, dar aleg sa nu isi exercite acest drept, sau parintelui care revine din concediu crestere copil inainte de implinirea varstei de 1 an de catre copil. Perioada de 12 luni se calculeaza pana la momentul nasterii copilului si nu cumuland perioadele dinainte si dupa nastere. Astfel, apreceiz, in baza prevederilor legale, ca nu veti putea beneficia de stimulent de insertie.

Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024