ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Restructurare post pe care sunt titular


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Sunt incadrat ca titular pe postul de casier de la Ocolul Silvic din localitatea de domiciliu. Recent mi s-a transmis ca postul a fost propus pentru restructurare si ca voi fi dat afara. In schimb se infiinteaza un post de secretar tehnic cu studii medii si un post de economist. Pe postul de secretar a fost propusa o d-na planificatoare cu studii medii care are postul restructurat si pe functia de economist o d-na care este detasata in unitate pe postul de contabil si are si ea postul unde este titulara restructurat. Precizez ca in fisa postului aveam atributii de secretar, casier si magazioner. Mentionez ca am absolvit Facultatea de Management Financiar Contabil si am terminat si liceul economic cu specializarea administratie publica. Ce pot face pentru a ramane in unitate pe unul din posturile infiintate?

Maria Velica
 User  Maria Velica
a intrebat la 08 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Sep. 2014
Nu este legal sa aveti in fisa postului trecute atributii pentru trei functii, in aceeasi fisa de post. Pentru fiecare post ar fi trebuit sa aveti contract separat si cu fisa postului corespunzatoare.

Daca se dispune concedierea dvs angajatorul va trebui sa va acorde preaviz, cat timp este vorba de o restructurare de post, si va poate oferi posturi vacante existente in unitate. Cat timp insa la data dispunerii concedierii nu vor mai exista posturi vacante atunci se va merge mai departe cu concedierea pe baza art. 65 (1) din Codul muncii republicat, ulterior putand intra in preaviz daca aveti stagiul minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 anterioare depunerii cererii.


Alte intrebari despre Concediere

TOP RASPUNSURI 2024