ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concedii fara plata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Care e durata maxima pentru care se poate acorda concediul fara plata? Daca in contractul colectiv de munca avem prevazut ca se poate acorda 12 luni pentru lucrul in strainatate si nu este prevazut la ce perioada de timp se raporteaza aceste 12 luni, putem sa mai acordam inca 12 luni de concediu fara plata, daca salariatul vine o perioada de timp la serviciu, dupa care isi ia din nou concediul fara plata? E prevazut in vreo lege ca un salariat poate sa beneficieze de concediu fara plata de un an raportat la o perioda de 5 ani?
Va multumesc anticipat!

Adaugata in: Concedii Email maketing
Elisabeta Manoiu
 User  Elisabeta Manoiu
a intrebat la 27 Nov. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Nov. 2013
Depinde si in ce domeniu activati, daca sunteti unitate bugetara sau privata. Exista, de exemplu, prevazuta o perioada de un an CFP in legea invatamanului pentru cadrele didactice cu vechime de 10 ani, in legea functionarilor publici la fel, gasiti referiti la acest tip de concediu.

In mediul privat durata CFP se stabileste la nivelul unitatii, angajatorul este cel care poate decide de cate zile de CFP poate beneficia angajatul pe an.

Daca durata maxima de concediu fara plata pentru nevoi personale (chiar si pentru lucru in strainatate), stabilita la nivelul unitatii, este de 12 luni pentru un salariat, atunci ar trebui respectata aceasta prevedere.

Alte intrebari despre Concedii

TOP RASPUNSURI 2024